Yes We Can Clinics en Elsden Beroeps Training hebben een samenwerkingsovereenkomst voor interne opleidingen gesloten. Elsden gaat de beroepstrainingen en -opleidingen van Yes We Can Clinics verder professionaliseren. Komend jaar volgen alle behandelaren en counselors (ervaringsdeskundigen) opleidingsmodules over de psychische veranderprocessen bij de fellows.

Elsden en Yes We Can Clinics

Jan Willem Poot, oprichter van Yes We Can Clinics: “We zijn verheugd dat we met Elsden structureel gaan samenwerken. We wilden een partner voor trainingen en opleidingen die dicht bij de Yes We Can filosofie staat. Elsden kent de geestelijke gezondheidszorg goed en heeft in het verleden al aan meerdere van onze medewerkers nuttige trainingen gegeven. We zien ernaar uit dit uit te breiden.

Meino de Vries, initiatiefnemer van Elsden ziet deze samenwerking vooral als uniek en een goede match: “Het uiteindelijke doel van onze beroepstrainingen is het praktisch toepassen en bestendigen van kennis en kunde in veranderprocessen binnen de GGZ. De samenwerking met Yes We Can Clinics sluit zeer goed aan op onze visie waarin we de kunde van uitvoerend professionals en verbinding met de clienten (fellows) verder willen versterken. We herkennen ons in de gedrevenheid van de organisatie, mensgerichte behandeling en kijken met enige trots maar vooral veel betrokkenheid uit naar deze volgende fase van verdere intensivering van onze samenwerking.”