Elsden training is een kleinschalige onderwijsorganisatie. De uitgangspunten van uitvoering van de trainingen zijn verbinding en effectiviteit. In de visie op benadering van trainees, opdrachtgevers, cliënten en eigen medewerkers stelt Elsden training mens en methode centraal. Dit houdt in dat een mensgerichte benadering, gericht op veiligheid, kwaliteit en verbinding, de basis vormt voor een professionele methodische inzet. In de afgelopen zeven jaar mochten we ruim 1700 trainees ontvangen in tien verschillende beroepstrainingen, supervisie en begeleiding binnen de eigen werksfeer. Naast de klassikale opleidingen van Elsden training is in 2020 Elsden Academy.com (EA) opgericht, een interactief platform voor het volgen van opleidingen op afstand. Hiermee voorzien we in de behoefte van leren op afstand voor wie daar behoefte aan heeft.

Elsden training groeit en daardoor hebben we ruimte voor een nieuwe medewerker.

Medewerker Kwaliteitscontrole en Instroom (ZZP 5-10 uur per week)

Onze nieuwe medewerker zal binnen een klein team zelfstandig werken aan:

  • Het uitvoeren van evaluaties (bij organisaties en onder individuele trainees).
  • Ondersteuning en uitvoering van trainee-intake gesprekken.
  • Assisteren van de intakers in verslaglegging en opvolging.
  • Mailbeheer agenda en evenementen (Mailblue of vergelijkbaar).
  • Vormgeven van accreditatie portfolio’s (SNRO, Registerplein).
  • Onderhoud en registratie geaccrediteerde beroepsverenigingen  (ABVC,BATC,Register Vaktherapie, POH GGZ Huisartsen, Registerplein).

Onze nieuwe medewerker levert een enthousiaste en kritische bijdrage aan de intakegesprekken. Daarnaast vragen we een flexibele instelling aangezien we geen vaste kantooruren hebben. Werken vanuit huis is ruimschoots mogelijk. Hierin steunen we je uiteraard met faciliteiten.

Vergoeding: afhankelijk van ervaring.

JIJ

Je hebt een beroepstraining bij ons gevolgd. Om trainees aan te kunnen voelen vinden we het essentieel om te weten wat het is om een Elsden training te volgen. Je bent bereid om deels uit huis en deels bij ons te werken. De inhoud van je werk vergt inleving en eigen invulling. Werken met geautomatiseerde applicaties vind je leuk. De basis van de opdrachten leveren wij, de persoonlijke vorm en benadering geef jij. Zelfstandigheid en initiatieven nemen hoort bij Elsden. Je hebt ervaring met mail funnels of vindt dat je dat snel kunt leren. Overzicht brengen in complexe accreditatie portfolio’s is een opdracht waar je naar uit kijkt. Een VOG (onderwijs) verklaring is een vereiste.

Je motivatie en CV ontvangen we graag.

Deze richt je voor 10 november aan Meino de Vries via M.devries@elsden.nl.

WIJ

Elsden training B.V., onderdeel van Elsden Holding B.V, draagt sinds 2015 zorg voor uitvoering van beroepstraining, supervisie en advisering in verslavingszorg, ambulante behandeling, klinische behandeling, woonbegeleiding en sociaal maatschappelijke voorzieningen. Elsden heeft een jaarlijkse instroom van ongeveer 300 trainees en werkt samen met 32 instellingen. Een team van 15 betrokken professionals draagt zorg voor ontwikkeling, implementatie en uitvoering van training en supervisie. In de visie staat praktische toepassing van de trainingen centraal. Naast klassikale opleidingen ontwikkelt Elsden training maatwerk trainingen voor specifieke toepassingen. Elsden training B.V. heeft geen winstoogmerk om kwalitatieve resultaten niet te laten beïnvloeden door beoogde winstdoelstellingen. Elsden training is geregistreerd als instelling Kort Beroeps Onderwijs, is lid van de Nederlandse Raad van Training en Opleiding waarbij het Keurmerk NRTO is behaald. Trainingen worden waar mogelijk en noodzakelijk geaccrediteerd door Stichting Nederlandse Register Opleidingen voor opname in Registerplein als bijscholing en nascholing. Alle trainingen zijn na FCB audit opgenomen in het kader van STAP-subsidie. Elsden training heeft een meerjarige raamovereenkomst met het UWV in geval van WIA/WAO/WAJONG/ZW/WW.

 

 

            SNRO HBO-conform Geaccrediteerd              CRKBO Geregistreerde Instelling