Het aanbod van de behandelingen van Vincere-GGZ (Vincere Groep) is gevarieerd. Naast de poliklinische mogelijkheden is er een avond behandeling, dagbehandeling en zijn er klinische opnames in Nederland en daarbuiten.In januari startte na veel enthousiaste voorbereidingen de training voor behandelaren bij Vincere-GGZ.

Juist de veelzijdgheid van Vincere in het aanbieden van zorg op maat is een treffende match met ons denken en doen. Vanuit een professionele holistische visie is er een treffende gelijkheid in het kiezen voor zorg op maat op de juiste locatie. Vincere is daarnaast een relatief jonge organisatie waarbij ontwikkeling en blijvende professionaliteit prioriteit heeft. We zijn dan ook trots dat Vincere gekozen heeft voor ons (Elsden) als opleidingspartner.

Het opleidingsprogramma bij Vincere is gevarieerd. Zo gaan we verder in op begeleiding en behandeling bij meervoudige diagnose en doceren we verschillende vormen van Cognitieve Gedragstherapie op aanvulling op de ruim aanwezige kennis en kunde. De ontwikkeling van de cursist zelf staat centraal. De training biedt voor iedere discipline de mogelijkheid tot verdieping.

Elsden heeft Vincere leren kennen als een groeiende organisatie met gedreven en ervaren professionals. Na vier klassen is het rapportcijfer voor de Elsden training voor behandelaren een 8,5.